Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

laduk

8. 8. 2012 14:35
hm..

Ingredience tam máte všechny, přivandrovalýho inda, podnikatele, co chce žít z dávek cikánů na bydlení, neochotu dávat vodu zadarmo, líné cikány. Ale nějak to nedokážete propojit

0 0
možnosti

Aladár Ladič

8. 8. 2012 14:46
Re: hm..

Ale navzájem to souvisí,že?

0 0
možnosti

gh_12

8. 8. 2012 14:05
NEZNALOST NEPŘIZPŮSOBIVÝCH

nelze naprosto uznat nikde a nikdy za argument. Zrovna dnes jsem byl v tramvaji MHD svědkem rozhovoru dvou žen z této komunity. Jejich ZNALOST možností a způsobů čerpání sociálních a jiných peněžních dávek (jedna se prý dokonce rozvedla a "odstěhovala" od muže se kterým žije a má děti) a vyhýbání se jakékoliv činnosti, která by se podobala práci (jakož i kontrolám ÚP) - mě uváděla v naprostý úžas. O velké většině z nich jsem slyšel poprvé v životě. Pak je naprosto jasné, kde mizí veškeré finanční prostředky (včetně nezanedbatelné části daní) dotované do této oblasti a také to, že o nějaké změně nemůže být ani řeč. A to v žádném časovén horizontu - za více jak pět tisíc let historicky doložené existence podobných komunit se to žádné infiltrované civilizaci nepodařilo - a podařit nemůže tam, kde NENÍ VŮLE.

2 0
možnosti

Smrť

8. 8. 2012 14:00
Dobře napsáno

se značnou částí je možno i souhlasit, ale tím posledním odstavcem o nezištném Mesiáši Kumarovi jste si pod sebou podříznul větevRv.

2 0
možnosti

vmt

8. 8. 2012 13:33
Pane, zaspal jste dobu.

Majitel si může se svým majetkem dělat, co chce, třeba ho nechat i zbourat, zchátrat,opravit prodat, nechat ležet bez povšimnutí a mě i vám do toho nic není V případě,že se ho rozhodne pronajmout, má nárok na platbu z pronájmu,nájemce má smlouvu. Když smlouva skončí anebo nájemce neplatí, nemá tam co pohledávat. Z vlastní zkušenosti vím, že placení nájmu, je pro naše, dávkami rozmazlené Romy, něco naprosto nepochopitelného.

9 0
možnosti

Vegan

8. 8. 2012 13:32
Díky za vtipný a rozumný článek.

Je toho druhu první, kromě pana Berky. R^V

1 0
možnosti

nepohodlný energetik

8. 8. 2012 13:16
Neplatičům zastavili vodu.Ne že jen někdo chudinkám vypnul

Také si sami zdemontovali litinové odpadní potrubí ve sklepích a neznaje váhu s vodní hladinou se poté divili, že sice mají na chlast. ale že jim ve sklepě zpětně teče srajda od sousedů.....sami si nic neohlídají, jen drží basu. Tak bych je nechal v té situaci, co si zavinili. Kolegové jim nad hlavou rozeberou plechovou střechu- bude krabicové- a zas se buádou divit a natahovat ruku pro pomoc. ANI náhodou, prostě NE ! Když já si takhle zavařím, tak mi nikdo nepomůže. Proč se JIM stále pomáhá ??;-€

13 0
možnosti

Aladár Ladič

8. 8. 2012 14:45
Re: Neplatičům zastavili vodu.Ne že jen někdo chudinkám vypnul

Jsou to boží děti a nevědí co činí;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS